WELTMEISTERLIGAN BUNDESLIGA 

Spelschema 2014/15

 

Tyskland har världens bästa landslag. Alla tjusades vi väl av Jogi Löws Nationalelfs framgångar under VM i Brasilien. Ta chansen och låt oss på Jomalive fixa fotbollspaket till världens bästa Bundesliga!


22 augusti börjar säsongen 2014/15 när mästarna FC Bayern München tar emot Vfl Wolfsburg på Allianz Arena. Sedan rullar det på med matcher fredag-söndag ända fram till maj.


VI SER FRAM EMOT 2014/15. VI HAR BILJETTER TILL ALLA MATCHER I BUNDESLIGA. MISSA INTE CHANSEN ATT SE EUROPAS BÄSTA FOTBOLL/LAG/PUBLIK/ARENOR/STJÄRNOR

 

Vi har paket med mycket bra priser till samtliga matcher i Bundesliga. Tag kontakt med oss så lämnar vi pris till er.

 

Bundesliga har återigen blivit en av toppligorna i Europa. Det har aldrig tidigare varit så enkelt och billigt att ta sig till Tyskland för att titta på Bundesliga. Ryanair flyger från tre svenska flygplatser, Smaland Airport (Växjö), Göteborg City och Stockholm Skavsta. Vi ordnar hela arrangemanget med biljetter till match, flyg samt hotell för matcherna. Exemplen nedan är en del av vårt utbud. Spelprogram och priser för lagens hemmamatcher matcher klicka nedan.

 
Vi har paket till samtliga lag.
Vi kan ordna egen direkttransfer mellan flygplatsen, hotellet och matchen samt ev reseledare. Vi kan också ordna resor till andra klubbar än de ovan angivna. Tveka inte att kontakta oss!

Frågor eller bokning